Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Acun Ilıcalı: Yarışma Programlarının Fenomen İsmi

Seneler önce muhabir olarak başlamış olduğu kariyerinde hırsı ve zekası ile önemli adımlar atan ve sonrasında da Türk televizyonlarına damgalarını vuran yarışma programları ile popülaritesini artıran Acun Ilıcalı, bugün hem ülkemizin hem de birçok dünya ülkesinin en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı sürdürüyor. Ilıcalı, son dönemlerde spor yatırımları ile de gündeme gelmeye başladı. Ilıcalı’nın terlikli ve şortlu tarzı ile ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 15:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Acun Ilıcalı: Yarışma Programlarının Fenomen İsmi

Acun Ilıcalı Kimdir?

Seneler önce muhabir olarak başlamış olduğu kariyerinde hırsı ve zekası ile önemli adımlar atan ve sonrasında da Türk televizyonlarına damgalarını vuran yarışma programları ile popülaritesini artıran Acun Ilıcalı, bugün hem ülkemizin hem de birçok dünya ülkesinin en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı sürdürüyor.

Yarışma Programları ile Medya Sektöründe Damga Vurdu

“Var Mısın Yok Musun?”, “Survivor”, “O Ses Türkiye”, “Yetenek Sizsiniz” ve “MasterChef Türkiye” gibi fenomen yarışma programları ile medya sektörüne damgasını vuran hatta Survivor’ı yurt dışına da satarak adının geniş kitlelere yayılmasını sağlayan Acun Ilıcalı, son dönemlerde spor yatırımları ile de gündeme gelmeye başladı. İngiltere’nin Hull City takımını satın alan ardından bir takımın daha çoğunluk hissesine yatırım yapan Ilıcalı, son olarak bir YouTube programında yaptığı samimi açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü.

Terlikli ve Şortlu Tarzı ile Dikkat Çekti

Ilıcalı’nın terlikli ve şortlu tarzı ile ilgili söyledikleri dikkat çekti.