Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Abdullah Avcı A Milli Takımın Yeni Teknik Direktörü Oluyor

Ermenistan ve Japonya maçları sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Abdullah Avcı'nın A Milli Takımın yeni teknik direktörü olacağı Ozan Zeybek tarafından açıklandı. Avcı döneminde Türkiye 6 kez kazandı. Son iki maçta galibiyet alamayan Milli Takım, Hırvatistan ve Kanada ile maçlara çıkacak. Stefan Kuntz'un Milli Takım karnesi ise 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet oldu.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 16:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Abdullah Avcı A Milli Takımın Yeni Teknik Direktörü Oluyor

Ermenistan ve Japonya maçları sonrası hedef tahtasına oturan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü yorumcu Ozan Zeybek'e göre ise Alman hocanın yerine Abdullah Avcı ile anlaşıldı.

"VATANA, MİLLETE HAYIRLI OLSUN" Ozan Zeybek yaptığı açıklamada, "A Milli futbol takımımızın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oluyor... Vatana, millete, futbolumuza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

AVCI DÖNEMİNDE TÜRKİYE 6 KEZ KAZANDI

A Milli Takım, Abdullah Avcı ile çıktığı 18 maçta 6 galibiyet, 8 yenilgi ve 4 beraberlik aldı. Rakip fileleri 26 kez havalandıran ay-yıldızlılar kalesinde de 26 gol gördü.

SON İKİ MAÇTA GALİBİYET ALAMADI

A Milli Futbol Takımı, Euro 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile kozlarını paylaştı. Oynanan kritik maç 1-1'lik skorla sona erdi. Ay-Yıldızlılar, hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaştı. Japonya ile 21 yıl sonra yeniden rakip olan Ay-Yıldızlılar sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

TRANSFERDE SON DAKİKA! Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kritik karar!

BİR SONRAKİ MAÇ HIRVATİSTAN

Milli Takımımız bir sonraki milli arada 12 Ekim Perşembe günü Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan'a konuk olurken, Japonya 13 Ekim Cuma günü hazırlık maçında Kanada'yı ağırlayacak.

MİLLİ TAKIM KARNESİ

Alman teknik direktör Stefan Kuntz, A Milli Takım'da 20 maça çıkarken bu maçlarda 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

'HAYIRLI OLSUN'

Spor yorumcusu Ozan Zeybek, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı olacağını sosyal medyadan şu şekilde açıkladı:

A Milli futbol takımımızın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oluyor… Vatana, millete, futbolumuza hayırlı olsun.