Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Abdülkerim Bardakcı, Milli Takım Kampından Ayrıldı

A Milli Futbol Takımı'nda Abdülkerim Bardakcı, Ermenistan maçı sonrası izin alarak kampından ayrıldı. Bardakcı'nın eşinin hamileliğinin son döneminde olması sebebiyle izin verildi. Daha sonra ise Galatasaray'la antrenmana çıkması gündem oldu.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 09:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Abdülkerim Bardakcı, Milli Takım Kampından Ayrıldı

A Milli Futbol Takımı'nda Abdülkerim Bardakcı, Ermenistan maçı sonrası izin alarak kampından ayrıldı.

A Milli Futbol Takımı'nda Abdülkerim Bardakcı, Ermenistan maçı sonrası izin alarak Milli Takım kampından ayrıldı. Bardakcı'nın eşinin hamileliğinin son döneminde olması sebebiyle izin verildi. Daha sonra ise Galatasaray'la antrenmana çıkması gündem oldu.

Abdülkerim Bardakcı-Stefan Kuntz Görüşmesinin Detayları

Abdülkerim Bardakcı'nın Stefan Kuntz'la yaptığı görüşmenin detayları ise Milliyet tarafından açıklandı. Bardakcı'nın kamptaki ilk gününde durumu Kuntz'a anlattığı belirtildi. Bardakcı, eşinin hamileliğinin son döneminde olduğunu hocasına belirterek, "Ermenistan maçı A Milli Takımımız için çok önemli. Bu nedenle bu maçta takımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Japonya karşılaşması ise özel maç ve eşim her an doğum yapabilir. İzin verirseniz Belçika seyahatine katılmak istemiyorum. Galatasaray'ın tesisleri ile evimin arasındaki mesafe 15 dakika. Bu süreçte antrenmanlara devam edeceğim" dediği öne sürüldü. Kuntz'un ise oyuncuya cevap olarak, "Ermenistan maçında takımla beraber olmanı ben de istiyorum. Japonya maçı özel ve sen olmasan da olur" dediği aktarıldı.