Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Abdülkerim Bardakcı: Galatasaray'ın Parlayan Yıldızı

Galatasaray'ın geçen sezon transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, bu sezon da takımın önemli isimlerinden biri oldu. Bayern Münih maçında gösterdiği performansla dikkat çeken Bardakcı, Serie A takımlarının ilgisini çekiyor. Galatasaray yönetimi, oyuncusuna zam yapmayı düşünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu olan Bardakcı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekiyor. Milan'ın Abdülkerim'i transfer etmek istediği konuşuluyor.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 12:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Abdülkerim Bardakcı: Galatasaray'ın Parlayan Yıldızı

Galatasaray'ın Parlayan Yıldızı: Abdülkerim Bardakcı

Galatasaray'a geçen sezon başında transfer olan ve şampiyonluğa büyük katkı yapan Abdülkerim Bardakcı, bu sezon da takımın dikkat çeken isimlerinden oldu. Bayern Münih maçında 12 top, 7 ikili mücadele, 3 hava topu kazanan Bardakcı, 6 top uzaklaştırdı, 17 hücum bölgesine pas attı, 14 kez hücum bölgesine girdi. Yıldızlar topluluğu Alman ekibi karşısında kusursuz bir oyun ortaya koyan milli stoper, kendisine hayran bıraktırırken transferin de gözde ismi oldu. Bayern maçındaki performansı, Bardakcı'ye Serie A'nın kapısını açabilir.

GALATASARAY'DA SÜRPRİZ! Devre arası takımdan ayrılabilir

Marcao'nun Sevilla'ya transferi sonrası Galatasaray'ın Konyaspor'dan transfer ettiği Abdülkerim, adeta Brezilyalı stoperi unutturdu. Sarı Kırmızılı formayı giydiği ilk günden bu yana istikrarlı görüntüsünü bozmayan ve A Milli Takım'a kadar yükselen 29 yaşındaki oyuncu, Marcao'yu da unutturdu. Galatasaray yönetimi, Abdülkerim'in ücretini bir miktar artıracak ve oyuncusuna 30 milyon TL önerecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EN FAZLA İKİLİ MÜCADELE KAZANAN OYUNCU

Şampiyonlar Ligi'nde en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu olan Abdülkerim Bardakcı'nın performansı, Avrupa devlerinin de ilgisini çekti. Sarı-Kırmızılı formayla 2. sezonunu geçiren 29 yaşındaki savunmacı, kısa zamanda yaşadığı yükselişle, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Bayern maçındaki hatasız oyunu, Avrupa basınında da geniş yer buldu ve onu maçın en yüksek not verilen isimleri arasına soktu.

MİLAN PEŞİNE DÜŞTÜ

İtalyan devleri takibe alan Abdülkerim Bardakcı, Milan'ın devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalabileceği konuşuluyor. Son dönemde Rus kulüplerinin de transfer etmek istediği milli stoper, Avrupa'da adından söz ettirmeye devam ediyor.