Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD'de Öğretmen ve Öğrenci Arasında Uygunsuz İlişki Skandalı

ABD'de bir kadın öğretmen, 17 yaşındaki öğrencisi ile mezarlık dahil farklı yerlerde ilişkiye girdiğini itiraf etti. Nebraska'daki Winside Public Schools'da fen öğretmenliği yapan 26 yaşındaki Cali Heikes, 17 yaşındaki bir öğrenciyle uygunsuz bir ilişkiye girerek, yasaları ihlal etti.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 18:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ABD'de Öğretmen ve Öğrenci Arasında Uygunsuz İlişki Skandalı

ABD'de bir kadın öğretmen, 17 yaşındaki öğrencisi ile mezarlık dahil farklı yerlerde ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Nebraska'daki Winside Public Schools'da fen öğretmenliği yapan 26 yaşındaki Cali Heikes, 17 yaşındaki bir öğrenciyle uygunsuz bir ilişkiye girerek, yasaları ihlal etti. ÖĞRENCİSİNİN EVİNDE VE MEZARLIKTA... Bu ilişki çerçevesinde Heikes, öğrenciyle farklı yerlerde, ebeveynlerinin evine izinsiz girerek ve mezarlıkta cinsel ilişkiye girdi. Heikes, birinci ve ikinci derece istismar suçlarını kabul ederek suçlu bulundu.

21 YAŞIN ALTINDAKİ ÖĞRENCİYLE İLİŞKİYE GİRMEK YASADIŞI

Nebraksa eyaletinde cinsel rıza yaşının 16 olmasına rağmen, 21 yaşın altındaki bir öğrenciyle bir öğretmenin cinsel ilişkiye girmesi yasadışı. Bu suçlar, her biri en fazla 3 yıl hapis cezası olan Class IIIA suçları... Ancak savcılar cezaların eş zamanlı olarak çekilmesini kabul ediyor.Bu durumun yüzünden, suçları için maksimum 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Heikes, ilk olarak 22 Ocak 2023 tarihinde yetkililerin bir ipucu üzerine yaptığı bir soruşturmanın ardından tutuklandı. Fen öğretmeni olan Heikes, kısa süre sonra istifasını verdi.Birkaç hafta önce, 12 Ocak'ta, polisler Winside Mezarlığı'ndan ayrılan iki aracı fark etti. Erkek öğrenci durduruldu ve polise, arkadaşı 'Cali'yi ziyaret etmek için orada olduğunu söyledi. Kurbanın kız kardeşi, Heikes'ın haftada üç kez seks yapmak için buluştuklarını belirtti. Polis, iddialarını destekleyen bir dizi seks mesajı buldu.Okul çocuğunun aile üyeleriyle yapılan röportajlar, Heikes'ın onlara, 25 yaşında biriyle çıktığı durumda ne hissedeceklerini sorduğunu ortaya koydu. Heikes, 6 Eylül'de Wayne County District Court'ta yargılanacak.Bu yıl bir öğrenciyle uygunsuz temas suçlamalarıyla tutuklanan ikinci Winside okul öğretmeni olan Heikes, sanat öğretmeni olan 29 yaşındaki Rachel McPhilips'den sonra geldi. McPhilips, 15 yaşındaki bir erkek öğrenciyle cinsel ilişkiye girdi ve Nisan ayında altı ay hapis ve iki yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.