Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD'de Cinsel İçerikli Videolar Satıp Gözaltına Almaya Çalışan Kadın Polis Görevden Uzaklaştırıldı

ABD'nin Minnesota eyaletinde gizli bir şekilde internet üzerinden cinsel içerikli videolar satan kadın polis, gözaltına almaya çalıştığı adam tarafından tanınınca hakkında soruşturulma açılıp görevden uzaklaştırıldı. Ayrıca, Minneapolis Polis Departmanında bir memurun yetişkin içerikli abonelik platformunda hesap sahibi olduğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 18:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ABD'de Cinsel İçerikli Videolar Satıp Gözaltına Almaya Çalışan Kadın Polis Görevden Uzaklaştırıldı

ABD'nin Minnesota eyaletinde gizli bir şekilde internet üzerinden cinsel içerikli videolar satan kadın polis, gözaltına almaya çalıştığı adam tarafından tanınınca hakkında soruşturulma açılıp görevden uzaklaştırıldı.

Kadın polisin kocası ile çektiği videoları sattığı sayfaya üye olan adam, videoları emniyet teşkilatı yetkililerine yollayıp olaydan haberdar etti.

Bir haber sitesine konuşan adam, 'Kadın polis beni gözaltına almak için arabamı kenara çekmemi söyledi. Arabamı kenara çektiğimde kadın polisin dün gece 24 dolar karşılığında kocası ile olan cinsel ilişki videosunu izlediğim kadın olduğunu fark ettim. Bunun üzerine kendisine beni gözaltına alamayacağını söyledim. Kadın polise vidolarını izlediğimi söyledikten sonra bana karşı tavrı değişti.' dedi.

Hakkında soruşturma açılan cinsel içerikli video çeken polis memuru, soruşturma bitene kadar görevinden uzaklaştırıldı.

Amerika Birleşik Devletlerinin Minnesota eyaletinde yer alan Minneapolis Polis Departmanında, bir memurun OnlyFans adlı yetişkin içerikli abonelik platformunda hesap sahibi olduğu gerekçesiyle soruşturuluyor.

Memurun trafik çevirmesi sırasında durdurduğu sürücü, polis memurunun kimliğini öğrendi ve hesabına abone olduğunu belirtti.

Polis memurunun OnlyFans hesabında yetişkinlere yönelik içerik ürettiği ortaya çıktı. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından polis departmanı görev dışı istihdam politikalarına aykırı olduğunu açıkladı.

Minneapolis Polis Departmanının politikalarına göre, memurlar polislik göreviyle bağdaşmayan bir işte çalışamazlar ve bu kapsamda çıplak, yarı çıplak ya da üstsüz sergiler sunan yetişkinlere yönelik eğlence hizmeti veren kuruluşlar da bulunuyor.

Minneapolis Belediye Başkanı Jacob Frey'in sözcüsü, belediye başkanının bir ödeme duvarının arkasındaki çıplak resimler gibi hususlarda bir sorununun olmadığını belirtti, ancak politika ihlali olup olmadığının amirleri tarafından belirleneceğini söyledi.

Minneapolis Polis Şefi Brian OHara da her türlü politika ihlal iddiasını ciddiye aldıklarını ve bir soruşturma başlattıklarını ifade etti.