Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Takımında Teknik Direktör Tercihleri Sorgulanıyor

A Milli Takımımızda üst üste gelen Ermenistan beraberliği ve Japonya yenilgisi Milli Takım'ın oyuncu ve teknik direktör tercihlerinin sorgulanmasına sebep oldu. Özellikle Stefan Kuntz'un tercihleri ve Emre Mor'un durumu üzerine flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 12:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

A Milli Takımında Teknik Direktör Tercihleri Sorgulanıyor

A Milli Takımında Üst Üste Gelen Ermenistan Beraberliği ve Japonya Yenilgisi

A Milli Takımımızda üst üste gelen Ermenistan beraberliği ve Japonya yenilgisi Milli Takım'ın oyuncu ve teknik direktör tercihlerinin sorgulanmasına sebep oldu. EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Eskişehir'de oynanan maçta Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Millilerimiz bugün Belçika'da yapılan hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup oldu.

Stefan Kuntz'un Tercihleri Sorgulanıyor

Milli Takım'ın aldığı başarısız sonuçların ardından sorgulanan ilk isimlerden biri A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz oldu. Özellikle sosyal medyada vatandaşlar Kuntz yerine Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay, Emre Belözoğlu, Abdullah Avcı ve Fatih Terim gibi öneriler getirdi.

Emre Mor'un Durumu Üzerine Flaş İddia

Kuntz'un özellikle Ermenistan maçındaki sol bek ve santrfor tercihleri sorgulanırken; Fenerbahçe forması giyen Emre Mor ile ilgili flaş bir iddia da gazeteci Ahmet Ercanlar'dan geldi. Gazeteci Ahmet Ercanlar'ın sosyal medya platformu X'te paylaştığı 'Hakan Çalhanoğlu istemiyor diye Emre Mor'un iki yıldır milli takıma alınmadığı doğru mu? (Şu an sakat biliyorum. Son iki yıldan bahsediyorum) Orayı çiftlik yapmışsınız...' diyerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi hesabını etiketlediği gönderinin altına Emre Mor'un eski menajeri Muzzi Özcan 'Doğru!' yanıtını verdi.

Hakan Çalhanoğlu - Stefan Kuntz Gerilimi

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu ile Stefan Kuntz'un röportajlar üzerinden birbirlerine yaptıkları göndermeler sürüyor. A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun Ermenistan beraberliğinin ardından yaptığı 'Ermenistan'ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor' eleştirisine Japonya yenilgisinin ardından Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'dan cevap geldi. 'Cevap sahada verilir' diyen Kuntz, oyuncuların A Milli Takım'a vermediği yüzde 100'lük performansı eleştirdi.

Hakan Çalhanoğlu: Moralim Bozuluyor

Stefan Kuntz'un ardından kaptan Hakan Çalhanoğlu da Japonya mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Formda ve motive geldiğini söyleyen Çalhanoğlu, alınan skorların ardından moral bozukluğu yaşadığını ifade etti.