Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Çağrı

Selda Akgöz, Ukrayna ile oynanacak tarihi maçlar için destek bekliyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 12:02
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 12:02

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Çağrı

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Çağrı

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz, 2025 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off'ları öncesinde taraftarlara destek çağrısında bulundu. Selda, Ukrayna ile oynanacak maçların tarihi bir öneme sahip olduğunu ve büyük desteğe ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

"Tarihi Bir Maç Oynanacak"

Selda Akgöz, 25 ve 29 Ekim'de Ukrayna ile oynanacak olan 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası 1. play-off turu maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. İlk maçın Esenler Erok Stadı'nda gerçekleşeceğini belirten Selda, taraftarların desteğine duydukları ihtiyacı dile getirdi.

"Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Birbirimizi çok özlemişiz. Güzel hazırlanıyoruz. 25 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Çünkü gerçekten çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Tarihi bir maç oynanacak. Bizleri kesinlikle yalnız bırakmasınlar. Beraber bu anı taçlandıralım," diye konuştu.

"Cumhuriyet'in Kadınlarının Gücünü Gösterme Vakti"

Rövanş maçının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda oynanmasının önemini vurgulayan Selda, "Bizler Cumhuriyet'in kadınlarıyız. Cumhuriyet'in kadınlarının gücünü gösterme vakti. Bekleyeceğiz. Önceliğim 25 Ekim. 25 Ekim'den sonra 29 Ekim'i düşünmek istiyorum," dedi.

"Maç Gününü Sabırsızlıkla Bekliyoruz"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget'te görev yapan Selda, Ukrayna Milli Takımı'ndaki takım arkadaşlarına da atıfta bulunarak, "Onların bildiğiniz gibi savaşları hala devam etmekte. Ukrayna Milli Takımı'nda 2-3 takım arkadaşımız var. Sonuçta onlar da hazırlanıyor. Bizler de hazırlanıyoruz. Her şey maç günü belirlenecek. Çabuk çabuk oynayıp diğer tura geçmek için sabırsızlanıyoruz," şeklinde konuştu.

"İnanılmaz Güzel İlerleyen Bir Süreçteyiz"

Milli takımın başarılı bir dönem geçirdiğini kaydeden Selda, "C Ligi'nden hiç gol yemeden B Ligi'ne çıktık. Kuvvetli rakiplerimiz vardı ama bir şekilde onları devirdik. Uzun yıllar milli takımda yer alıyorum ve inanılmaz güzel ilerleyen bir süreçteyiz. Bu zamana kadar bütün süreçte maç maç ilerledik. Şimdi de sadece iki Ukrayna maçımız var. Daha sonrasını planlayıp göreceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda...

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.