Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

92.İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Gençlik Temalı Müzik Etkinlikleri

92.İzmir Enternasyonal Fuarı, "Gençlik" teması etrafında düzenlenen etkinliklerle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Çim Konserleri'nde Athena Fırtınası, Rock&Rap Sahnesi'nde Mengene ve Mogambo Geceleri'nde Birsen Tezer gibi ünlü isimler sahne aldı.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 12:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

92.İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Gençlik Temalı Müzik Etkinlikleri

Çim Konserleri'nde Athena Fırtınası

92. İzmir Enternasyonal Fuarı, "Gençlik" teması etrafında bir araya getirilen etkinliklerle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Bu büyük organizasyonda, sekizinci günün akşamı, müzik sahneleri tam anlamıyla ziyaretçileri büyüledi. Fuarın en bilindik etkinliklerinden biri olan Çim Konserleri, bu kez rock müziğin usta isimlerini ağırladı. Athena, sahne alarak hayranlarını enerjik performansıyla mest etti. Gökhan Özoğuz'un “İzmir, sen iyi ki varsın ve hep olacaksın” sözleriyle İzmir'e olan sevgisini ifade etmesi geceye damgasını vurdu. Athena'nın hit şarkıları olan “Kafama Göre”, “Öpücük” ve “Skalonga” şarkılarına iki saat boyunca eşlik edildi. Çim Konserleri, 9 Eylül'de Tan Taşçı ve 10 Eylül'de Haluk Levent'le devam edecek.

Rock&Rap Sahnesi Mengene İle Sallandı

Kültürpark'ın Rock&Rap Sahnesi bu kez Mengene'yi konuk etti. Barış Atay ve Nihat Mugil'in oluşturduğu bu eşsiz grup, etnik müzikle harmanladığı rock performansıyla ziyaretçilere müzik ziyafeti sundu. Grubun türkülere getirdiği modern yorumlar dinleyicilere farklı bir deneyim yaşattı.

Mogambo Geceleri Birsen Tezer İle Aydınlandı

Cazın büyülü sesi Birsen Tezer, Mogambo Geceleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Tezer, sahnede kendi eserlerinin yanı sıra kendisiyle özdeşleşen parçaları da seslendirdi. Mogambo'yu dolduran müzik tutkunları, Tezer'in performansına hayran kaldı. Bu özel seride 9 Eylül akşamı ise Hüsnü Arkan'ı dinlemek mümkün olacak.