Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

8 Yaşındaki Narin Güran'ın Öldürülmesi Protesto Edildi

Alperen Ocakları, Narin Güran'ın trajik ölümüne tepki göstermek için protesto düzenledi.

Yayın Tarihi: 22.09.2024 15:45
Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 15:45

8 Yaşındaki Narin Güran'ın Öldürülmesi Protesto Edildi

Protesto Etkinliği Düzenlendi

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, 8 yaşındaki Narin Güran'ın trajik ölümü dolayısıyla protesto düzenledi. Beşiktaş İskele Meydanı’ında yapılan etkinlikte, toplumsal adalet talepleri ön plana çıktı.

İdam Talepleri Yükseliyor

Etkinlikte konuşan Beşiktaş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Serhat Kara, "Türkiye ve dünyada çocuk istismarı ve pedofili gibi durumlar, kanayan bir yara haline gelmiştir. Cezaların caydırıcılığı yeterli değil," dedi. Ayrıca, çocuk katilleri, istismarcılar, teröristler ve tecavüzcüler için idam cezasının uygulanmasını talep ettiklerini belirtti.

Sözleri Dikkat Çekti

Kara, "Koruyamadığımız Narin, Sıla, Leyla gibi masum çocukların sayısının artmaması ve vatan haini teröristlerin bir daha ihanet etmemesi için sesimizi yükseltiyoruz. 'Kısasta hayat vardır' diyerek, idam cezasının bir an önce Türk Ceza Kanunu'nda yer alması gerektiğini vurguluyoruz," şeklinde konuştu.

Diğer İllerde de Tepkiler Gösterildi

Bunun yanı sıra, Beykoz, Ataşehir, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Sultanbeyli gibi farklı ilçelerde de benzer protestolar gerçekleştirilerek, toplumsal meseleler hakkında duyarlılık oluşturulmaya çalışıldı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesini protesto etti. Beşiktaş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Serhat Kara, Beşiktaş İskele Meydanı'nda temsili olarak kurulan darağacı önünde basın açıklaması yaptı.