Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

42 Yıl Sonra Annesiyle Buluşan Jimmy Thyden

Doğduktan sonra bir hastane görevlisinin annesine öldüğü söyleyip insan tacirlerine sattığı Jimmy Thyden, 42 yıl sonra annesi Angelica Gonzalez ile buluştu. 42 yaşındaki Jimmy Şili'de doğduğu hastane çalışanlarının annesine yalandan öldüğünü söylemelerinden dolayı uzun yıllar süren ayrılığın ardından, annesiyle ilk defa annesi ile buluştu.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 14:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

42 Yıl Sonra Annesiyle Buluşan Jimmy Thyden

Doğduktan sonra bir hastane görevlisinin annesine öldüğü söyleyip insan tacirlerine sattığı Jimmy Thyden, 42 yıl sonra annesi Angelica Gonzalez ile buluştu.

42 yaşındaki Jimmy Şili'de doğduğu hastane çalışanlarının annesine yalandan öldüğünü söylemelerinden dolayı uzun yıllar süren ayrılığın ardından, annesiyle ilk defa annesi ile buluştu.

Duygusal buluşma 17 Ağustos'ta Şil'in Valdivia şehrinde gerçekleşti. Jimmy, annesiyle sarılırken kameralar tarafından kaydedilen anı, gözyaşları içinde yaşadı. 'Merhaba, anne. Seni çok seviyorum,' şeklindeki duygusal sözleri, yakınlarının yüreklerine dokundu.

Jimmy, Amerika'nın Virginia eyaletine bağlı Ashburn kentinde bir ceza avukatı olarak çalışıyor ve 42 yıl süren ayrılığın sembolü olarak 42 balonla karşılandı. Bu balonlar, kayıp yılların anısını taşıyordu. Ayrıca, kayıp kardeşleri Pablo Leiva Gonzalez ve Jonathan Gonzalez ile sıkı sıkı sarılıp duygusal anlar yaşadı.

Jimmy'nin eşi Johannah ve iki kızı Ebba Joy ve Betty Grace de bu duygusal buluşmaya katıldı. Jimmy, buluşmayı 'rüzgarı kesen bir an' olarak ifade ederek, 42 yılın ardından annesiyle ve uzun yıllar sonra bulduğu diğer aile üyeleriyle sarılarak geçirilen zamanın kıymetini anlattı.

Jimmy hikayesi, yıllardır devam eden çocuk kaçakçılığının acımasız yüzünü tekrar gösterdi.