Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

3. Ferhadanlı Karpuz Şenliği Tekirdağ'da Renkli Anlarla Başladı

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Ferhadanlı Karpuz Şenliği ilgi odağı oldu. Eğlenceli etkinlikler ve yarışmalarla dolu bir gün geçirildi.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 23:34
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 23:34

3. Ferhadanlı Karpuz Şenliği Tekirdağ'da Renkli Anlarla Başladı

Tekirdağ'da 3. Ferhadanlı Karpuz Şenliği

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği, coşkulu bir atmosferde başladı. Etkinliğin açılışını yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, konuya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Şenliğin Önemi ve Amaçları

Başkan Nallar, Ferhadanlı karpuzunun şehrin tanıtımında önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. "Karpuz ve diğer yöresel lezzetlerin tanıtımını sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Her hafta bir şenlik ile halkımızı eğlendirirken, ürünlerimizi de tanıtıyoruz" dedi.

Protokol Üyeleri ile Etkinlikler

Şenliğe CHP Tekirdağ milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de katıldı. Protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte etkinlik alanındaki çadırları gezdi.

Karpuz Yeme Yarışması ve Ödüller

Şenlikteki karpuz yeme yarışması dikkat çekti. 20 katılımcının yer aldığı bu eğlenceli mücadelede, kadınlar kategorisinde Nagihan Dönmez, erkekler kategorisinde ise Ümit İçkedal birincilik elde etti. Yarışmayı kazananlar, çeyrek altınla ödüllendirildi.

Halk Oyunları ve Eğlence

Şenlikte halk oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı. Ayrıca katılımcılara karpuz ikramı yapıldı. Sahneye çıkan ünlü sanatçı Lara, sevilen parçalarıyla coşkuyu artırdı.

Gelecek Etkinlikler

Şenliğin ikinci günü, birçok etkinlik ve Rafet El Roman konseri ile sona erecek. Katılımcılar, yarınki etkinliklere de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.