Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

28 yaşındaki model, sevgilisinin arabasından düşerek hayatını kaybetti

28 yaşındaki model Caragh Eaton, erkek arkadaşının arabasından düşerek hayatını kaybetti. Savcılık, erkek arkadaşının modelin kafasına tabanca ile vurduğu ihtimali üzerinde duruyor. Davada cinayetle suçlanan erkek arkadaş ise suçlamaları reddediyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 16:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

28 yaşındaki model, sevgilisinin arabasından düşerek hayatını kaybetti

28 yaşındaki model, sevgilisinin arabasından düşerek hayatını kaybetti

Model Caragh Eaton, tartıştığı erkek arkadaşının arabasından yere düşerek hayatını kaybetti. Savcılık, erkek arkadaşının modelin kafasına tabanca ile vurduğu ihtimali üzerinde duruyor. Davada cinayetle suçlanan erkek arkadaş ise suçlamaları reddediyor.

Olayın Detayları

İngiltere'nin Leicester şehrinde 28 yaşındaki model Caragh Eaton, 42 yaşındaki erkek arkadaşı Ian Curson, ile tartıştıktan sonra uzaklaşmak isteyen erkek arkadaşını durdurmaya çalıştı. Erkek arkadaşı, gaza bir anda basınca arabanın camına doğru yaslanan model yere düştü. Kafası sert zemine çarpan model hayatını kaybetti.

Savcılık, mahkemeye ayrıca modelin kafasına demir bir nesne ile vurulduğuna dair bulguları sundu. İncelemeler sonucunda, Caragh'ın kafasında düşme sırasında oluşan bir yara ve daha önce darbe almış bir yara tespit edildi.

Soruşturma ve Suçlamalar

Savcılık, erkek arkadaşının yere düşmeden önce modelin kafasına tabanca ile vurduğu ihtimali üzerine duruyor. Başlangıçta taksirle adam öldürme suçlamasıyla karşı karşıya olan Ian Curson, cinayet, taksirle adam öldürme ve tabanca bulundurma suçlamalarını reddediyor.

Dava devam ediyor.