Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı İşbirlikleriyle Sona Erdi

İstanbul'da yapılan konferansta 1500 iş görüşmesi gerçekleştirilerek yerli üreticiler global alım gruplarıyla buluştu.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 16:36
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 16:36

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı İşbirlikleriyle Sona Erdi

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Tamamlandı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, yerli hazır giyim üreticileri ile küresel alım gruplarını bir araya getirerek sona erdi.

Etkinlik Detayları

Konferansa, Türkiye'de ve uluslararası alanda faaliyet gösteren alım grupları ve e-ticaret platformları katıldı. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen etkinlik, sektördeki en büyük buluşma olma özelliğini taşıyor.

İkili Görüşmeler

İkinci gün, global alım grupları ve e-ticaret siteleri temsilcileri ile yerli üreticileri bir araya getiren ikili iş görüşmelerine ev sahipliği yaptı. "B2B Speed Network Görüşmeleri" adı verilen bu etkinlikte toplamda 1500 görüşme gerçekleştirildi. 50’den fazla alım grubu, e-ticaret sitesi ve üretici firma sürece katıldı.

TGSD'nin Mesajı

TGSD Başkanı Ramazan Kaya, bu yıl "Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir (Redefine, Realign, Refashion)" teması ile düzenledikleri konferansın sektör için bir birliktelik mesajı taşıdığını vurguladı.

Ekonomik Zorluklar ve İşbirlikleri

Dünya genelindeki jeopolitik ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile sektörün zorlu bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Kaya, işbirlikleri ve hizalanmanın bu zorlukların aşılmasında önemli olduğunu ifade etti. Yapılan iş görüşmelerinin, uzun vadeli ve sağlam işbirliklerine dönüşmesini temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli...

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri bir araya getiren 17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı sona erdi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.